Bij Alcredis Finance willen we elke klant mobiel houden en letten we op uw veiligheid.
We houden onze kwaliteit graag op het hoogste niveau en vinden het daarom belangrijk om u over de volgende zaken te informeren.

Onze dienstverlening gaat door
Wij stellen alles in het werk om onze dienstverlening richting u te kunnen blijven garanderen. Uiteraard met inachtneming van diverse maatregelen. Onze collega’s werken allemaal vanuit huis.
Onze dienstverlening naar onze klanten proberen wij zo goed mogelijk door te laten gaan. Wij houden daarbij zo veel mogelijk rekening met uw persoonlijke situatie. Zo blijven wij u maximaal van dienst.

Aangescherpte maatregelen bij onze dealers
Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo veilig mogelijk te handelen in het belang van uw gezondheid én de gezondheid van Nederland.

De werkplaatsen van ons dealernetwerk zijn geopend
Zonder tegenbericht kunnen alle service en onderhoudsafspraken bij ons dealernetwerk doorgang vinden. Ook zij handelen geheel conform RIVM-richtlijnen. Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden, dan neemt uw dealer tijdig contact met u op. Wij verzoeken u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of in te plannen als dat mogelijk is via onze online werkplaatsplanner op Toyota.nl, Suzuki.nl en Lexus.nl.

Heeft u al een afspraak gepland staan en voelt u zich fit, maar heeft u een kwetsbare gezondheid en/of wilt u liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Neem dan contact met uw dealer op, zodat er naar een passende oplossing gekeken kan worden.

Let op: Voordat u naar uw afspraak gaat, raden wij u aan de website van uw dealer vooraf te raadplegen. Elke dealer heeft immers maatregelen getroffen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Zo zijn er aangepaste openingstijden en openingsdagen. Een aantal werkplaatsen is gesloten op zaterdag.

Nieuwe auto leasen?
Heeft u interesse in het leasen van een nieuwe auto? In verband met het coronavirus zijn de showrooms van ons dealernetwerk op afspraak geopend. Daarnaast kunnen zij ook op afstand veel voor u betekenen. Hun informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen zij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig. De dealers zijn u graag van dienst.

Gekochte auto of auto in bestelling?
Gekochte auto’s worden gewoon afgeleverd door ons dealernetwerk. Heeft u een auto gekocht die u binnenkort mag ophalen? De dealer neemt contact met u op om een afspraak hierover te maken.

Informatie over onze dienstverlening

Is mijn dealer open?

Ik heb een werkplaatsafspraak gemaakt. Gaat deze door?

Kan ik de sleutel van mijn auto afgeven en retour ontvangen zónder dat ik met een medewerker in contact kom?

Is mijn auto Corona-vrij als ik deze terugkrijg?

Welke maatregelen nemen Toyota/Lexus/Suzuki voor de gratis thuisbezorging bij private lease?

Ik zit in quarantaine of zelfisolatie. Wat kunt u voor mij betekenen?