Wie zijn wij ?

Wij zijn de captive van de Louwman Group, een bedrijf dat de financiële dienstverlening voor een eigen groepsmaatschappij verzorgt met ruim 60 jaar ervaring. We ondersteunen importeurs en geven dealers financiële ruimte. Daarnaast bieden we consumentenfinancieringen, leaseproducten en verzekeringen aan voor onder andere de merken Toyota, Suzuki en Lexus.
Klik hier voor meer informatie over onze andere merken.

Wilt u met ons samenwerken? 

Als financiële dienstverlener vervullen we verschillende rollen. We treden op als aanbieder, bemiddelaar of adviseur. Een dealer informeert u over onze diensten en brengt vervolgens het contact tussen ons tot stand.

Een gezonde financiële situatie van onze klanten staat voor ons centraal. Wij zien onze toegevoegde waarde in het vinden van een klantgerichte oplossing
waarbij wij gezamenlijke resultaten continu willen verbeteren.

Over de Louwman Group

De Louwman Group is een van de grootste auto importeurs in Europa en ook actief in de sector mobiliteitshulpmiddelen. Het Nederlandse familiebedrijf Louwman Group, opgericht in 1923, bestaat uit importbedrijven voor de automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki, de laatste inclusief motoren en buitenboordmotoren. Daarnaast is Louwman Group actief in de detailhandel, leasing en financiering, onderdelenvoorziening, logistiek en distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en lichamelijk gehandicapten.

Met een continue internationale groei is Louwman Group nu actief in Nederland, Zweden, België, Denemarken en Tsjechië.

Meer informatie over de Louwman Group? Klik hier verder.